sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Iloista pääsiäistä


Lankalauantaina Pääsiäiskaupungissa oli liikkeellä paljon perheitä, joista monet käväisivät Noitametsässä hakemassa nokitäplän nenänsä päähän. Graniitin markkinoilla pääsiäisherkkujen lisäksi tyrkyllä oli monenmoista vaalikamaa: ilmapalloja, kauraryynejä, persu-munia ja pienempiä kokoomusmunia, demari-tulitikkuja, ties kenen nenäliinoja ja tietenkin kasapäin brosyyreitä sekä poliittista propagandaa....


Kolean kelin vuoksi tunnelma ei ollut keväinen eikä oikein pääsiäismäinenkään. Niinpä päädyimme lohi-kuhasopalle sisätiloihin. jossa Rafu riehui riemusta isojen tyttöjen kanssa  ja teki melkeinpä rohkeasti tuttavuutta vauvan kanssa. Vauva oli hauvan mielestä kovin kiinnostava, mutta aika pelottava kuitenkin.


Lauantai-ilta menikin Rafulta mukavasti lepäillen päivän riemujen ja koettelemusten jälkeen. Edes mumskan kokkailut, pasha ja kulitsan sijaan leivottu pulla, eivät jaksaneet sitä kiinnostaa.

Mutta pian, pääsiäisaamuna, se herää taas uuteen päivään uudella innolla. Ja ehkä silloin aurinkokin taas tanssii... Hyvää ja iloista pääsiäistä kaikille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti