sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pieni ja isotJo aamuvarhain Rafu ja pappa olivat käyneet sumuisella pihalla. ”Mitään ei tullut, mutta kaikki oli kyllä kummallista”, raportoi pappa koirulin ensimmäisestä jaloitteluretkestä ulos isoon maailmaan. Kotiin tuliaisina heillä oli hauskasti rapiseva koivun lehti.

Auringon noustua tuonne pilvien taakse läksimme koko perhe pihalle. Siellä viimeistään huomasimme, kuinka pieni lehtikasassa kahlaava hauvavauva on.


Pihalta näpsäistyjä kuvia katsellessa tuli mieleen, että olisi haasteellista ja hauskaakin yrittää hahmottaa maailmaa crocksienkorkuisen Rafun näkövinkkelistä, sillä Nikonhan pitäisi asettaa aina maahan tai lattialle. Ei Rafu kameraa korkeampi ole. Siinä ehkä askaroitavaa tuleviksi viikoiksi...


Täällä kotona ”lenkkikaverit” päätyivät aamiaisen jälkeen yhdessä unille olohuoneen villamatolle. Sitä ennen kuitenkin Rafu kiipesi rohkeasti valtavalle Pappa-vuorelle. Sitten meidän pieni poika kuiskutteli jotain papan korvaan...


Syyssunnuntai etenee hiljaisesti koiran unta seuratessa. Mutta NYT olohuoneessa onkin hyppivä ja pomppiva pieni karvaturri, joka yrittää syödä sukkani. Se vähän muriseekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti